torsdag 24 september 2015

Blankhult 1 oktober




8C

Vandring med övernattning i Blankhult

 

Efter lunch på torsdag 1 oktober kommer vi att med klassen göra en ”lära-känna-bättre”-utflykt. Vi kommer att åka Länsbussen upp till Ånnaboda (skolan står för kostnaden) och vandrar därifrån till Blankhult, där vi äter middag och senare på kvällen varmkorv. Madrasser finns på gården, men kudde och sovsäck/sovtäcke behöver eleverna ta med själva.  Regnkläder behövs – vi går även om det regnar. De  behöver också ta med ombyteskläder och något varmt till kvällen, eftersom vi tänker ha en lägerbål i skogen. Packa allt skrymmande och tungt i en väska och ta med dig lite mellanmål och dryck, samt det du behöver för vandringen i en liten ryggsäck.

Kalle och Bosse vandrar med klassen och någon annan lärare kör upp all packning och mat till Blankhult.

 

Vi löser hemtransporten med hjälp av er föräldrar. Vi efterlyser bilar och förare till hemtransport 08.30  från Blankhult fredag 2 oktober. Kontakta oss via mail om ni kan ställa upp och skjutsa.

 

Vägbeskrivning till Blankhult:  Åk till Närkes Kil, vid kyrkan sväng vänster till Klockhammar, när ni passerat Klockhammar påbörjas en stigning  av Kilsbergen på minst en kilometer och där ligger Blankhult (en gammal skola vid en stor parkering) på vänster sida.

 

/hälsningar Kalle och Bosse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar