torsdag 6 november 2014

Enkät för elever att besvara på mentortiden, fredagen den 7/11

Hej på er 7:or!
Örebro kommun kommer tillsammans med polisen att inleda en utbildningsinsats för er i årskurs 7 kring Cannabis/Spice nu under hösten. Elever på tre skolor i Örebro kommer att träffa fältassistenter under tre lektioner i skolan och även föräldrarna och personalen på skolan kommer att få utbildning/info vid olika tillfällen.
Vi hinner bara med tre skolor nu i höst, men vi vill gärna att fler elever svarar på den korta webbenkät som finns under länken i mejlet och din skola har sagt ja till att låta er vara med i studien. Du svarar anonymt, men uppger på vilken skola du går och vilket kön du har. Det är frivilligt att svara, men vi hoppas att du kan ta dig några minuter att svara på frågorna för det betyder mycket för oss att få reda på hur du tycker och tänker. En forskare på Örebro universitet, Nikolaus Koutakis har gjort frågorna och kommer också att sammanställa era svar. Vi kommer att återkomma till er och berätta hur resultatet blir. Hoppas att ni alla kan hjälpa oss med detta. Har du några frågor så mejla dem till nikolaus.koutakis@oru.se
Vi önskar att du svarar senast fredagen den 7 november, tack på förhand!
 
Länken till elevenkäten:
https://websurvey.textalk.se/start.php?ID=78673  (högerklicka på länken eller kopiera och klistra in i webbläsaren för att öppna)
 
 
Med Vänlig Hälsning
Maria Lindborg
Hälsoutvecklare
Samordnare förebyggande arbete
Enheten för hållbar utveckling
Örebro kommun
Postadress:
Box 30 000
701 35 Örebro
019-211374
070-2313310

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar